Улична пресметка на криминалци во сообраќајниот метеж на колумбискиот град Меделин

Ако барате малку акција во колумбискиот град Меделин, голема е веројатноста дека ќе завршите во областа Ел Побладо. Од барови до ресторани, сè е таму. Но за жал, тоа и не е најбезбедниот дел од градот, за што сведочи оваа снимка.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!