Уличните крадци не се баш најинтелигентни луѓе, што се докажа и про оваа кражба на мобилен телефон

Пред луксузната куќа во колумбискиот град Вальедупар, тие извршија грабеж, а нивната жтрва беше најсиромашната можна личност во овој дел од градот. Си отидоа дома со 5 години стар Самсунг А3 со скршено стакло :).