Уметница од Русија прави неодоливи илустрации кои претставуваат различни држави

Лера Кирјакова никогаш не разочарува со своите илустрации. Во нејзиниот неодамнешен проект „Убавина на светот“, Кирјакова дигитално илустрираше 10 девојчиња од различни страни на светот во свој стил.

1. Мексико

2. Кенија

3. Монголија

4. Индијанка

5. Девојка од северот

6. Хаваи

7. Јапонија

8. Индија

9. Русија

10. Украина