Уметница покажува како би изгледале ликовите од популарните видео игри кога навистина би ја влечеле целата опрема на себе (9 слики)

Линда Будербала, уметница од Франција, решила да работи на интересен проект, прикажувајќи ги ликовите од популарните компјутерски игри кои ги влечкаат сите свои работи на себе. Резултатите испаднаа слатки и смешни.

The Witcher

Minecraft

Tomb Raider

The Legend of Zelda

Pokemon

Fortnite

Animal Crossing

Skyrim

The Resident Evil