Уметница создава кукли што изгледаат толку реални, што само чекаме да ни кажат „Здраво!“

Ако мислите дека играњето со кукли е територија само за деца, овaa уметница од Украина наскоро ќе докаже дека не сте во право. Со солидна база на обожаватели на својот профил на Инстаграм, Анастасија има можност да скулптира човечки одлики, скоро до совршенство и да ги комбинира со живописни детални фустани, фризури и ситни украси.