Уметник црта анимирани ликови како луѓе, а резултатите се неверојатно реални

Ликовите од цртаните филмови изгледаат уште позаводливи штом Darky Artist ќе ги додаде последните детали. Овој  илустратор ги претвора славните цртани ликови во вистински луѓе. Илустрациите се направени толку вешто што е тешко да се открие дали станува збор за фотографија или цртеж. Уметникот собра над 20 000 следбеници, а неговата популарност расте од ден на ден.

Есмералда

Џон Смит

Виолет Парр

Покахонтас

Џек Фрост

Принцот Адам

Тиана

Мерида

Мулан

Принцот Ерик

Аладин

Хикап

Пепелашка

Шанг

Ѕвончица

Ариел

Бел