Уметник ги црта познатите личности толку релистично, што можеме да се обложиме дека не би ја забележале разликата

Шејла Џовани, уметница од Бразил, знае како да ги измами вашите очи и да ве воодушеви. Само со моливи, таа може да создаде хиперреалистични слики што изгледаат како вашите омилени познати личности.

И покрај тоа што изгледаат скоро неверојатно, ние ви ветуваме, нејзините креации не се фотографии. Ние бевме хипнотизирани од уметноста на Шејла, а веруваме дека ќе ги освои и вашите срца.