Уметник од Франција ги „оживува“ досадните ѕидови, претворајќи ги во чудесни 3Д уметнички дела (26 слики)

За многу луѓе, графитите се неразбирливи чкртаници на ѕидовите или евентуално политички пораки. Но, не го мешајте ситното хулиганство со вистинската уметност, како што се делата на францускиот уметник со псевдоним SCAF. Тој е како волшебник што ги оживува здодевните sидови. Дури и најгрдиот агол, за него е платно за реалистични 3D објекти кои навистина изненадуваат.