Уметник од Колумбија црта стрипови кои ги разведруваат и најтешките денови

Понекогаш во моментот нема кој да ви пружи прегратка и да ве насмее. Креаторот на стриповите на „Wawawiwa“ вели дека неговите цртежи функционираат како голема визуелна прегратка, што ве скокотка во исто време.

И ова изгледа како најдобар лек за тагата, затоа што овие илустрации се едноставно преслатки.