Уметник од Русија прави саркастични стрипчиња кои треба да ги погледнете двапати за да ги разберете

Московскиот уметник Антон Гудим повторно напаѓа со своите сатирични и луди илустрации. Тој зема едноставни сцени и ги претвора во значајни пораки за нашиот свет и општеството во кое живееме.

Во неговите хумористични стрипови, тој се забавува со современите стандарди за убавина и популарни трендови. Веројатно ќе треба да застанете и да размислите двапати за некои од овие стрипови.