Уметник покажува како би изгледале денес животите на Дизни ликовите и сите можеме да се пронајдеме

Сите гледаме на Дизни како свет на фантазија и вечна радост, но уметникот Том Вард мисли поинаку. Тој сака да ни покаже поавтентична и ажурирана страна на овој магичен универзум. Со своите креативни вештини, овој илустратор успеа да ја измеша суштината на секој лик и нивната приказна со светот во кој живееме денес, а резултатот е прилично оригинален.

Бонус: Тој исто така замисли како денес би живееле и други незаборавни ликови.