Уметникот е мнооогу блиску до оригиналот

И обидот значи нешто, нели? Родителите не треба да им се смеат на своите деца, но во вакви ситуации едноставно не можеш да се воздржиш.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.