Уникатна подземна вила на 3 спата на остров во Грција

Вилата е дизајнирана од „Солакис Архитекст“, а изградена е оваа година на малиот остров Антипарос во Егејското Море. Вилата нуди прекрасен панорамски поглед на Егејското Море, Парос и блиските острови Киклади.