Уништете ја досадата со овие 10 логички и возбудливи тестови на Мотика

Релно може да стане прилично здодевно додека седите дома и чекате да помине овој кошмар. Но не мора да значи дека вашиот мозок не треба да се забавува. Направете си совршена ментална вежба со овие одберени тестови кои ја подобруваат логиката и вашиот коефициент на интелигенција.

Секој носи своја тежина и своја смисла вие треба само да кликнете на линковите (насловите) и да се препуштите на забавата.

Оваа математичка равенка може да се реши само за 1 секунда! Дали и вие успеавте?

Овие 6 загатки ќе ви покажат дека добрата логика секогаш ве носи по вистинскиот пат

Овие 10 логички загатки ќе ви го „испотат“ мозокот

ТЕСТ: 10 мозгалки кои ќе го предизвикаат секој „решавач на загатки“ да им го најде „крајот“

ТЕСТ: Можете ли да ги решите овие 5 невозможни IQ проблеми?

9 загатки кои ќе го подобрат вашиот IQ

Навидум едноставна математичка равенка предизвика збрка на интернетот

Твитерџиите не успеаја да ја решат оваа задача за предучилишна возраст! Можете ли вие?

5 математички загатки кои го збунија целиот „Интернет“

Војна на интернет за една (на прв поглед) проста задача! Вклучете се и вие и решете ја!