Упорна плавуша зборува на телефон додека се качува по ескалатор

Е ова е плавуша во вистинската смисла на зборот. Не може некои си подвижни скали да ѝ се инаетат нејзе :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.