Упорниот сообраќаен полицаец не остава никој да избега неказнет

А мислевме дека ова го има само во холивудските акциони филмови :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.