Упс, извини брат! Автомобилот одлучи дека моторот кој оди право кон него „не постои“

Прилично ладнокрвно си помина пред него.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!