Урбаниот Тарзан имаше мала незгода додека одеше на забава со другарите

Тарзан како Тарзан, наместо пешки, оди со бесење по цевките.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.