Уште еден доказ дека Кинезите не слушнале за хигиена се кујните во кинеските ресторани. Повелете на мала видео прошетка!

Им ги видовме пазарите од каде потекнува коронвирусот (клик тука), а сега да видиме што стои зад храната во популарните ресторани, што му ја продаваат на цел свет.