Уште еден храбар маж го прифати предизвикот да игра „Лист, камен, ножици“ во карантин

Кој губи, мора да ја испие ракијата на екс :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.