Уште една добра причина зошто да не купувате облека од кинеските сајтови

Сите нас не мамат ниските цени, но често она што го гледаме на сликите не соодветствува со она што ни стигнува по пошта. Кој еднаш се изгорел вака, нема да му текне друг пат да напише број на картичка на кинески сајт.