Успешен млад човек во Македонија (виц)

Во канцелариите на една македонска компанија:
– Честито! Постигнавте неверојатни успеси. Само пред 1 година му се приклучивте на тимот како момче за сѐ. Два месеци подоцна станавте шеф на тимот, по уште 2 месеци – шеф на оддел. Покажавте квалитети и Ве вклучивме во Управниот одбор, а сега веќе сте и заменик директор… Што ќе кажете?
– Пред да почнам, фала тато за убавите зборови!