Уште еден нервозен Американец со пикап реши на сила да помине преку групата протестанти во Холивуд

Ве предупредуваме за жестока содржина! Човекот што беше удрен бил пренесен во болница и не е во животна опасност.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!