Уште од мали нозе машките деца треба да учат правилни манири

За децата да немаат забуна околу нивната определеност во иднина, на време треба да ги согледуваат нештата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.