Утрото после јака пијанка знае да биде непредвидливо

На целата мака, главоболка и гадење, уште ова ѝ требаше!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.