Уживајте во креативниот британски хумор преку надреалистичките фотографиите на Дејвид Стјуарт

Британскиот фотограф и режисер Дејвид Стјуарт е роден во 1958 година во Ланкастер. Неговата работа е концентрирана на полето на рекламирање и уметничка фотографија. Видна е и љубовта на фотографот за надреалистички и честопати хумористични дела.