Вака јас вежбам онлајн!

Девојката навистина знае да ме мотивира и да го разгори спортскиот дух во мене.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.