Вака изгледа еден натпревар во пливање за вистински мажи!

Колку пати ќе успеете да го препливате базенот на ваков начин?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.