Вака изгледа испрашувањето во кинеската полиција, ако се осмелите да напишете нешто лошо за нив на социјалните мрежи

Овој човек напишал неколку статуси за односот на кинеската полиција кон моторџиите. Досега, ништо чудно, сè додека не го земате во предвид фактот дека во Кина сѐ се следи од страна на властите. Прво го уапсиле човекот, па го сместиле во човечки кафез за да го испрашаат за инцидентот. Што беа тоа основни човекови права?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!