Вака изгледа кога некој педофил, извесен Столе од Струмица, заведува 12 годишно девојче од Србија

Овој разговор кружи по српските медиуми, а сторителот е пријавен и во српската полиција. Особено е важно ова да го видат сите родители, за да знаат што се има по интернетот и правилно да ги воспитаат своите деца. Прва и основна работа е да се прифаќаат пријатели, исклучиво ако ги познаваат во живо.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.