Вака изгледа просечен натрапник во тајландски дом

Не се откажа пред да му се спротивстави.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!