Вака некои од нас се вратија дома, ноќта на 1 јануари

Ако препознаете некој другар во видеото, препратете му го или тагнете го за да се види :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.