Вака се скока „Бомба“ во снег

Само уште да ни заврне снег и похрабрите може да ја пробаат техниката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.