Вака се ужива во спортскиот натпревар кога ќе бидеш еден од ретките среќлии што ќе успеат да влезат на празен стадион

Бидејќи сето ова толку многу ти недостигаше, не можеш да им се нарадуваш дури и на пуканките. И животот повторно е убав…