Вака вистинска домаќинка полни бензин на бензинска

Прво испазарувала сѐ во самопослуга, ѝ останал уште бензинот, но и за тоа има решение!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.