Ваква маичка си купувам за наредното лето! Кој е будала нека вежба цела година!

Ако си ја нарачам сега од Кинезите, таман до летот ќе ми стигне :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.