Ваква смешна тепачка во театар не сте гледале!

На крај има големо изненадување, кое ве остава во неверување и ве тера уште еднаш да ја погледнете тепачката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.