Вакви зомбија шетаа во Кочани после почноќ

Не сфаќа дека татко му цел живот се отепал од плаќање даноци за да се направи нешто. Да не правиме муабет дека кантата што ја искрши политичарите ја платиле 10 пати поскапо од што требало, повторно со наши пари.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.