Вакво фамилијарно предновогодишно шоу може да се види само во Русија

Нездрава работа! Па уште и децата ги донеле да гледаат. Крвта да ти замрзне во вените. Инаку се работи за воена парада, на која Русија веројатно му покажува заби на западот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!