Вакво кршење на плавуша одамна немавме видено

Колку е појака девојката, толку појако паѓа, ама ова навистина болеше.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.