Валандовчанец го носи 121-от пратеник во Скопје, за да си го верификува мандатот на конститутивна седница на собранието

Народот повторно одбра тоа што одбра, дали поради немање доволно опции или систем така наштелуван за да нема доволно опции.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.