Валентајн е на пат, а романтичарот по секоја цена си ја извршува обврската

Љубовта не смее да трпи поради ситуацијата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.