Валкана долна облека и користени кондоми: Што сѐ мораа да соберат чистачите по отворениот фестивал

Во Велика Британија се одржа тридневниот музички фестивал Reading Festival на кој присуствуваа десетици илјади луѓе. По завршувањето на фестивалот, луѓето ги собраа своите работи и си заминаа дома, оставајќи зад себе огромни полиња полни со ѓубре: од напуштени шатори до користени кондоми.