Вчера беше државен празник во САД и Американците наеднаш заборавија на сите препораки и на 100.000 жртви од короната

Американците имаат над 300 жртви на милион жители, а ние имаме 50. Според бројките, тие би требало да се 6 пати поисплашени од нас.