Вчера, за време на полицискиот час во Струга: Дезинфицирање на база на алкохол (време 16:30)

Полицијата дојде да ги растера дезинфицираните, од кои едниот веќе толку се дезинфицирал што има проблеми со рамнотежата.

Испратил: Бобан Ѓорѓиески

Имате интересно видео или слика? Испратете го овде.

 

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.