Ве поздрави новиот електричен костим за летање произведен од гигантот BMW. Погледнете го овој пионерски лет, затоа што еден ден ќе треба да им го раскажете на внуците!

Со овој изум можеме да кажеме дека почнуваме да ја живееме иднината!