Вечер за паметење: Џиновски питон им паднал во собата и им го уништил таванот

Кој им е крив кога прават картонски куќи :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!