Велес ја има најновата технологија за справување со снегот

За сите оние кои мислеа дека во 2021 ќе има летечки коли, Велес им ги сруши соништата.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.