Велешанката Адријана се претвори во Таљат-оригинал и тоа само со шминка

Девојката многу добро ја паметиме по нејзините претходни трансформации, но овој пат се надмина себе си! Кликнете овде за нејзиниот Инстаграм.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.