Велешките домаќинки сѐ исчистија за време на карантинот, па за вториот бран им останаа само ќерамидите

Дел од кампањата на домаќинската партија: Да го направиме Велес поубаво место за живеење :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.